Skip to content

LAGA TV

VÄLJ DIN MODELL FÖR MER INFORMATION. OM DU INTE HITTAR DIN MODELL I LISTAN, KONTAKTA OSS. 

REPARERA DIN TV HOS OSS

Advance Tech Repair är specialiserade på TV-reparationer. Vi servar alla TV-märken, till exempel LG, Samsung, Sony och Panasonic. Vi reparerar alla typer av TV-modeller, från enkla elektroniska till senare tekniker som LCD- och plasma. Vi är stolta över att vara en del av den ständigt föränderliga elektronikindustrin.

TV:n är en av de mest använda elektroniken i våra hushåll, så det är viktigt för oss att tillhandahålla en effektiv reparationsstandard av hög kvalitet. Tack vare vårt stora lager av tillverkardelar så kan vi reparera din TV inom en kort tid från att du kontaktat oss. Om den del du behöver inte finns i lager så behöver du inte oroa dig – med vår direkta koppling till tillverkarna och deras tekniska support så kommer din reparation att gå blixtsnabbt ändå.

Vi förstår att det inte är helt enkelt för dig att transportera din TV till Advance Tech Repair och erbjuder därför upphämtning samt avlämning mot en extra avgift som baseras på hur långt bort din TV befinner sig. Hör av dig till oss för att få ett estimerat pris.

Reparationspriser
Vi är övertygade om att vi snabbt kan få din tv att fungera som du förväntar dig, med garanti, till ett överkomligt pris.
– Våra reparationspriser på TV:s börjar från 599 kr.
– Vi tar 300 kr för diagnostisering.
– Vår transportavgift är från 299 kr beroende på var du befinner dig.

Ring oss +46722572482 eller skicka oss ett mail på info@advance-tech-repair.se för att boka upphämtning av din TV eller om du har några andra frågor. 

Vi erbjuder TV-reparationer som löser bl.a. dessa typer av problem:

TV:n har Ingen bild
Oavsett om din TV inte visar någon bild alls, inte visar den bild som du förväntar dig eller om du hör ett ljud men inte ser någon bild så kan Advance Tech Repair laga detta.

TV:n har inget ljud
Om du inte tittar på en stumfilm är ljud en av de viktigaste komponenterna för en njutbar tittarupplevelse medan du tittar på TV. Om ljudet på din tv inte fungerar, inte blir tillräckligt högt, är dämpat eller har andra svårigheter kan vi hjälpa dig att fixa det.

TV:n stänger av sig själv
Ett vanligt problem vi åtgärdar regelbundet är TV:s som stänger av sig själva. Om din TV stänger av sig själv med jämna mellanrum medan du tittar på dina favoritprogram, ring oss för att lösa problemet.

TV:n har en blå skärm
Det är en besvikelse att slå på sin TV för att mötas av en gigantisk blå skärm. Om din TV har en blå skärm och du behöver återställa bilden, hör av dig till oss. Vi hjälper dig att lösa problemet så att du inte behöver köpa en ny.

TV:n har ingen signal
Om din TV inte tar emot signal från din kabelbox eller annan utrustning, kontakta oss. Vi är expoerter på signalfel.

Sälj din TV till oss!
Har du en TV som du inte vill använda längre? Har du en trasig TV? Kontakta oss på +46722571482 så köper vi den till ett rimligt pris.