Skip to content
Home » Refund and Returns Policy

Refund and Returns Policy

Advance Tech Repair Scandinavia AB ( Orgnummer 5593833782 ) Återbetalningspolicy

Tack för att du handlar hos Advance Tech Repair Scandinavia AB!

Vi erbjuder återbetalning och/eller utbyte inom de första 7 dagarna efter ditt köp, om det har gått 7 dagar sedan ditt köp kommer du inte att erbjudas någon återbetalning och/eller byte av något slag. Endast ordinarie prissatta varor kan återbetalas, reavaror kan inte återbetalas.

 

Berättigande för återbetalningar och utbyten av utbytta delar och nya reservdelar (ej begagnade enheter)

– Din vara måste vara oanvänd eller in samma skick som du fick den.

– Vid online-köp så måste varan returneras i originalförpackningen den skickades i. 

– För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller köpbevis.

– Om varan i fråga var märkt som en gåva när den köptes och sedan skickades direkt till dig, får du en gåvokredit på värdet av din retur.

 

Utbyten

Vi byter endast ut varor om de är defekta eller skadade. Om du önskar byta din vara mot en likadan produkt, skicka oss ett mail på och invänta ett bekräftelsemail med instruktioner om hur du skickar varan till oss. 

 

Orderbekräftelse

När du har slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen hittar du all information om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress.

Om du har några frågor om orderbekräftelsen ska du omgående kontakta oss via e-post till  support@advance-tech-repair.se

 

Leverans

Våra normala leveranstider är 1-4 dagar. OBS: Beställningar gjorda på helger skickas tidigast följande måndag.

Om leveransförseningar skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) bör du kontakta oss på e-postadressen info@advance-tech-repair.se

 

Återbetalning

När din retur har mottagits och inspekterats skickar vi ett e-postmeddelande till dig för att meddela att vi har tagit emot din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om din vara fått godkännande eller avslag på att återbetalas. 

 

Om du blir godkänd kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller din ursprungliga betalningsmetod, inom ett visst antal dagar.

 

Partiell återbetalning kan eventuellt beviljas

  • På föremål som inte är i originalskick/köpskick, skadade varor eller varor som saknar delar ej orsakat av Advance Tech Repair 
  • På varor som returneras mer än 7 dagar efter leverans.

 

Försenade eller saknade återbetalningar

Om du inte har fått någon återbetalning ännu, kontrollera först ditt bankkonto igen. Kontakta sedan ditt kreditkortsföretag, det kan ta lite tid innan din återbetalning publiceras officiellt. 

Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning än, vänligen kontakta oss på info@advance-tech-repair.se och eller 0840069202

 

Frakt

  • Vänligen skicka aldrig tillbaka produkten till tillverkaren. 
  • Returer ska alltid skickas till följande adress: Hökarängsplan 20 Farsta.
  • Köparen står alltid för fraktkostnaden vid retur. 
  • Fraktkostnader återbetalas ej! Om du får en återbetalning kommer kostnaden för returfrakten att dras av från din återbetalning.
  • Beroende på var du bor kan tiden det kan ta för din utbytta produkt att nå dig variera.
  • Vi kan inte garantera att vi kommer att ta emot din returnerade vara.